SALON LUNA EVENTS

Capacitate de pana la 110 de locuri

Salon Luna Events

Acest salon este pentru mirii romantici, care vor să simtă căldura şi aprecierea persoanelor dragi lor, salonul oferind un cadru intim pentru luat masa împreună şi petrecut până în zorii zilei.

GALERIE FOTO

CAPACITATE

Capacitatea unui salon este cel mai important element al nuntii tale

In salonul Luna Events intra maxim 110 de persoane, incat oamenii sa stea lejer la mese, asezati cate 8, 10 sau 12 persoane. De asemenea mesele sunt dispuse in asa fel incat sa existe spatiu si intre ele, ca invitatii sa se poata ridica si aseza fara sa ii deranjeze pe ceilalati meseni, iar osptarii sa aibe suficient loc sa serveasca toate persoanele de la o masa.

Cel mai important loc dintr-un salon, il reprezinta RINGUL DE DANS, pentru ca aici are loc toata distractia, iar salonul dispune de un ring foarte mare de dans pe 60% din suprafata salonului, ce va oferi suficient spatiu tuturor invitatilor tai, ca ei sa se distreze cat mai mult.

Pregătirea salonului cu feţe de masă, şervete, funde pentru scaune (diferite modele şi culori)
Foto corner – Loc special amenajat pentru fotografii
Bucătărie dotată cu utilaje profesionale
Două surse de curent, 220 V
Numere pentru mese
Toalete interioare
Parcare proprie
Aer condiţionat 
Covor roşu
Wifi

PARCARE

Siguranta ta si a invitatilor tai este prioritatea noastra.

Invitatii tai nu trebuie sa se supuna nici unui risc, parcand masina in strada sau traversand strada… pentru ca noi iti asiguram peste 40 de locuri de parcare,  in incinta Faur Poarta 4

Ofertă specială (-10%)pentru rezervările din:

MENIUL PENTRU INVITATII TAI

O locatie luxoasa trebuie sustinuta de un meniu pe masura. Daca ar fi sa oferim un singur sfat mirilor nostri acela ar fi urmatorul: hraniti-va invitatii cu mancare buna, pentru ca este cel mai greu sa te distrezi pe stomacul gol.

Scopul nostru este ca invitatii tai sa manance cat mai bine, de aceea am creat meniuri pe toate gusturile din care tu poti alege ce ti se potriveste cel mai bine. Programeaza o intalnire la 0723 499 498 sa iti prezentam catalogul nostru cu produse.

Close Menu
Call Now Button