PASIONAŢI DE EVENIMENTE MEMORABILE ŞI DE OAMENI FERICIŢI

ECHIPA LUNA EVENTS

Știm că vrei tot ce este mai bun atunci când organizezi un eveniment, iar noi îți garantăm reușita acestuia! Evenimentele deosebite din viața ta merită nu doar o locație specială, ci și o echipă de profesioniști care să se ocupe de organizarea lor. Indiferent dacă este vorba despre o nuntă, un botez, o petrecere aniversară, o reuniune de familie sau de o reuniune corporatistă, vei beneficia de cele mai bune servicii oferite de Salonul Luna Events.

GASTRONOMIA  LUNA EVENTS

Experienţa ne-a învăţat că oamenii se distrează cel mai bine cu stomacul plin şi tocmai de aceea grija noastră este că invitaţii tăi să fie serviţi la timp cu mâncare proaspătă, gustoasă, aspectuoasă, dar mai ales „mâncabilă”.

Şi pentru că ne asumăm ceea ce spunem te invităm să vezi cum fierb sărmăluţele până în momentul servirii, iar mămăliguţa este proaspăt făcută în ceaun, cum cotletul este scos aburind din tavă înainte să îl montăm în farfurie sau cum peştele este proaspăt băgat la cuptor în ziua nunţii tale.

EVENIMENTE MEMORABILE

Echipa Luna Events face magie și transformă evenimentul vostru într-o amintire de neuitat. Ingredientele rețetei noastre de succes sunt: pasiunea pentru organizarea de evenimente, experiența în domeniu, locația spectaculoasă și o echipă dinamică, pregătită să satisfacă cele mai pretențioase solicitări.

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastră este îți oferim o experiență unică, personalizată, la cele mai înalte standarde! Salon Luna Events îţi pune la dispoziţie cele mai bune servicii şi facilităţi pentru a-ţi îndeplini toate dorinţele şi nevoile în organizarea unui eveniment într-o atmosferă caldă.
Indiferent dacă vrei să îţi organizăm nunta de vis, un botez, petrecerea alături de prieteni sau un eveniment corporate cum ar fi conferinţe şi seminarii, lansări de produse sau expoziţii, echipa noastră de profesionişti îţi stă la dispoziţie.

OBIECTIVE ŞI VALORI

Ne dorim să rămânem salonul tău preferat pentru nuntă, botez și alte evenimente! Valorile care ne caracterizează sunt calitatea, profesionalismul și pasiunea pentru ceea ce facem.

Îți punem la dispoziție cele mai bune servicii și facilități pentru ca tu să te bucuri întotdeauna de o atmosferă caldă, relaxată, dar rafinată. Experiența Luna Events este menită să te introducă într-o zonă privilegiată, în care creativitatea și amabilitatea echipei noastre de profesioniști reușește să îndeplinească toate nevoile tale.

POZE FACEBOOK

Close Menu
Call Now Button